Aktiviteter

Aktiviteter og severdigheter i Meløy

Meløy er et eldorado for den som ønsker aktive opplevelser og mektig natur. Bruk Furøy camping som base til å utforske mulighetene ! Ønsker dere å se alle mulighetene Meløy har å by på, gå til Kystriksveiens sider om Meløy.

Turkart Meløy

Kartet gir en god oversikt over turmulighetene i Meløy, med mange turløyper avmerka på kartet og turbeskrivelser i tekst og bilder på baksida.

Vandrebrosjyre Meløy

Brosjyre med kort beskrivelse av 52 ulike vandreturmål i Meløy kommune, og link videre til fyldig beskrivelse av hver tur. 40 av løypene er merket etter nasjonal standard.

Meløy adventure – brevandring på Svartisen

Med Meløy Adventure har du hele 3 ulike måter å oppleve Svartisen / Engenbreen på - kort tur opp på breen, guidet tur til brekanten, eller komplett brevandring/isklatringstur. Valget er ditt !

Beyond Limits – Kajakk på Svartisen

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting.

Storglomvassdammen

Ved enden av fjellveien opp til Glomfjellet i Meløy kommer du til den enorme Storglomvassdammen, som er verdens største steinfyllingsdam. Dammen rommer utrolige 3,5 milliarder kubikkmeter vann, eller tilsvarende ca 500 liter vann hver til alle innbyggerne på jorden !