Enkle hytter uten vann

Enkel hytte med 2 sengeplasser uten innlagt vann. Har kokemuligheter, kjøleskap og elektrisk varmeovn. Enkelt utstyrt med endel kjøkkenutstyr.

Priser og booking.

Walter, Trygve og Olavstua

Walter, Trygve og Olavstua er like. De har eget soverom med dobbelseng, og hems med 3 sengeplasser, altså 5 sengeplasser. De har dusj og toalett, kjøkken med kjøleskap,komfyr og kaffetrakter. Hyttene har også vedfyring, og helt nye TV’er med flere kanaler (Flatskjerm og parabol). Velegnet til vinterbruk. Priser og booking. Bilder:

Håkonstua

Håkonstua har 2 soverom med tilsammen 4 sengeplasser, sovesofa i stue. Totalt 5 sengeplasser. Dusj, toalett og kjøkken med kjøleskap,komfyr og kaffetrakter. TV/Parabol med flere kanaler. Hytta har også vedfyring. Velegnet til vinterbruk. Priser og booking. Bilder:

Kaihyttene

Rauhågen , Storholmen , Lilleholmen og Klubben har sovesofa i stue med 2 sengeplasser og hems med 3 sengeplasser (5 tilsammen). Hyttene har dusj og toalett. Kjøkken med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Hyttene er egnet også til vinterbruk. Priser og booking. Bilder:    

Ruthstua og Tormodstua

Et soverom med 2 ferdig oppredde senger inkludert i prisen (2 enkeltsenger som kan settes sammen). Mulighet for sovesofa på stua (2 sengeplasser – her er ikke oppredde senger inkludert). Kjøkken, dusj/wc. Velegnet til vinterbruk. NB: Det er ikke lov med dyr på disse hyttene. Priser og booking. Bilder:

3-4 sengs hytter med dusj/toalett

Nye ettroms hytter (2017) med 3-4 sengeplasser – dobbeltseng (sovesofa), og en enkeltseng. Ikke anbefalt for 4 voksne. Minikjøkken og dusj/toalett. Velegnet til vinterbruk. NB: Det er ikke lov med dyr på disse hyttene. Priser og booking. Bilder:

Enkle hytter uten vann

Enkel hytte med 2 sengeplasser uten innlagt vann. Har kokemuligheter, kjøleskap og elektrisk varmeovn. Enkelt utstyrt med endel kjøkkenutstyr. Priser og booking.