Walter, Trygve og Olavstua

Walter, Trygve og Olavstua er like. De har eget soverom med dobbelseng, og hems med 3 sengeplasser, altså 5 sengeplasser. De har dusj og toalett, kjøkken med kjøleskap,komfyr og kaffetrakter. Hyttene har også vedfyring, og helt nye TV’er med flere kanaler (Flatskjerm og parabol). Velegnet til vinterbruk. Priser og booking. Bilder:

Håkonstua

Håkonstua har 2 soverom med tilsammen 4 sengeplasser, sovesofa i stue. Totalt 5 sengeplasser. Dusj, toalett og kjøkken med kjøleskap,komfyr og kaffetrakter. TV/Parabol med flere kanaler. Hytta har også vedfyring. Velegnet til vinterbruk. Priser og booking. Bilder:

Kaihyttene

Rauhågen , Storholmen , Lilleholmen og Klubben har sovesofa i stue med 2 sengeplasser og hems med 3 sengeplasser (5 tilsammen). Hyttene har dusj og toalett. Kjøkken med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Hyttene er egnet også til vinterbruk. Priser og booking. Bilder:    

Ruthstua og Tormodstua

Et soverom med 2 ferdig oppredde senger inkludert i prisen (2 enkeltsenger som kan settes sammen). Mulighet for sovesofa på stua (2 sengeplasser – her er ikke oppredde senger inkludert). Kjøkken, dusj/wc. Velegnet til vinterbruk. NB: Det er ikke lov med dyr på disse hyttene. Priser og booking. Bilder:

3-4 sengs hytter med dusj/toalett

Nye ettroms hytter (2017) med 3-4 sengeplasser – dobbeltseng (sovesofa), og en enkeltseng. Ikke anbefalt for 4 voksne. Minikjøkken og dusj/toalett. Velegnet til vinterbruk. NB: Det er ikke lov med dyr på disse hyttene. Priser og booking. Bilder:

Enkle hytter uten vann

Enkel hytte med 2 sengeplasser uten innlagt vann. Har kokemuligheter, kjøleskap og elektrisk varmeovn. Enkelt utstyrt med endel kjøkkenutstyr. Priser og booking.